Diezijnleuk-markt op 2e paasdag 2015 in Groningen

Diezijnleuk-markt op 2e paasdag 2015 in Groningen
27 maart 2015 Keramiek voor Buiten

Meer dan 50 kramen met handgemaakte spulletjes zullen op maandag 6 april 2015 de Vismarkt in Groningen vullen. Volop gelegenheid voor het scoren van leuke hebbedingetjes, een origineel cadeau of gewoon om rond te struinen en te genieten van al het moois. Allemaal handgemaakt!

Hieronder zie je de Vismarkt nog helemaal leeg. Maar dat is op 2e Paasdag wel anders!

Diezijnleuk en handgemaakt markt

Keramiek voor buiten is ook te vinden op deze Paasmarkt. U bent van harte uitgenodigd om deze Franse handgemaakte bloemen te komen bekijken. Tussen al die kramen wordt het even zoeken geblazen! Maar ja, het is net als met eieren zoeken! De aanhouder wint.

Keramiek voor buiten op 6 april 2015 op de Vismarkt

Ondertussen maken we al flink reclame voor de markt. Ook tijdens het Trekvogelfestival zullen we flyers uitdelen. Er gaat dan ook niks boven #Grunn

Gepost door Annette de Vos tNC. Eigenaar van Keramiek voor buiten. Keramiek voor buiten koopt en verkoopt de zogenoemde Famous French Ceramic Flowers. Handgemaakte bloemen en producten van hoogwaardig keramiek. Het product is bestand tegen vorst en daarom uitermate geschikt om langdurig buiten te staan. Annette de Vos treedt tevens op als beschermvrouwe van dit unieke Franse product en zet zich in voor het beheer en behoud van begraafplaatsen.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*