Op de hoogte blijven bij Funeral@Work in Leuven

Op de hoogte blijven bij Funeral@Work in Leuven
27 januari 2017 Keramiek voor Buiten

Op zondag 29 januari 2017 zullen wij een werkbezoek brengen aan de jaarlijkse uitvaartvakbeurs in België: Funeral@Work. We zullen spreken met onze leverancier in de stand van Ceramiques de France En wij zullen onze Nederlandse collega’s van de Waterurn weer de hand kunnen schudden. Daarnaast zullen we ons uiteraard weer volledig laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen op uitvaartgebied.

Begin 2013 bezochten wij voor het eerst Funeral@Work, dé uitvaartvakbeurs in België. Een internationale vakbeurs overigens. Bekijk hier een foto-impressie uit 2016.

De beurs wordt bezocht door vele collega’s uit de uitvaartbranche. De beurs kent niet alleen Belgische bezoekers, maar ook veel uit Nederland en Duitsland. Opmerkelijk dat in Nederland slechts 1 maal in de 4 jaar een grote uitvaartvakbeurs wordt georganiseerd. Jammer eigenlijk.

De ontwikkelingen op het gebied van de uitvaartbranche in Nederland voltrekt zich eigenlijk op een andere manier. Steeds vaker zie je dat de lokale uitvaartvaartondernemer een open dag organiseert, waarbij hij of zij diverse leveranciers uitnodigt om de producten op die dag direct aan de consument te laten zien.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*