Uitvaartbeurs Meppel 2014 – een impressie

Uitvaartbeurs Meppel 2014 – een impressie
27 november 2014 Keramiek voor Buiten

De uitvaartbeurs in Meppel was een groot succes. Op zaterdag 18 oktober 2014 werd deze in de Grote Kerk van Meppel gehouden. De beurs werd georganiseerd door Nico Westenbrink van http://www.houtengrafkisten.nl/

Grote kerk Meppel uitvaartbeurs 2014

De Grote Kerk in het centrum van Meppel vormde een prachtig decor voor deze beurs. Daarnaast was de beurs gratis toegankelijk, zodat het winkelend publiek vrijblijvend kennis kon maken met een keur aan diensten en producten die de diverse ondernemers aanbieden. Wat is er toch veel mogelijk!

Oprechte belangstelling en goede sfeer tijdens uitvaartbeurs Meppel 2014

RTV Meppel heeft een mooie eerlijke impressie gemaakt van deze beurs. Leuk om te zien dat mijn collega’s goed in beeld zijn gebracht. Bekijk het filmpje door op de volgende link te klikken:https://www.youtube.com/watch?v=QVMthfnPJr8

Grote kerk Meppel uitvaartbeurs 2014

Het was mooi om mee te maken dat ook in het noordelijk deel van Nederland de belangstelling voor hetgeen op uitvaartgebied mogelijk is toeneemt. Daarnaast ook prettig dat de beurs een ruime opzet kende, zodat er voor de bezoekers voldoende rust en ruimte is om zich te laten informeren. Want daar gaat het om: het verstrekken van informatie.

Media ook belangstellend tijdens uitvaartbeurs Meppel

Niet vaak is er tijdens uitvaartbeurzen aandacht voor grafdecoratie, dat wil zeggen duurzame grafdecoratie. In Nederland is vaak veel aandacht voor de rouwstukken met echte bloemen. Bloemisten ontbreken veelal niet op een dergelijke beurs. Maar aandacht voor blijvende grafdecoratie is er nauwelijks. In Meppel waren echter deze decoraties  te zien:

inouthoutshop van nico westenbrink

Ze zijn verkrijgbaar bij http://www.inouthoutshop.nl/

De grafdecoraties van Keramiek voor buiten zijn eveneens duurzaam. Om te zien dat dit handgemaakte Franse keramiek (Famous French Ceramic Flowers) bestand is tegen vorst, wordt een rode roos ingevroren meegenomen. Om aan het einde van de dag heelhuids tevoorschijn te komen.

Famous French Ceramic Flower Frosted

Uitvaartbeurs Meppel De rode roos ingevroren

Herfstkleuren domineerden de stand en waren het thema van de maand oktober.

herfstkleuren en bloemen van keramiek tijdens uitvaartbeurs Meppel 2014

Wist u dat u Keramiek voor buiten kunt volgen via de Social Media? Facebook, Pinterest, Instagram en Twitter?

Is getekend

Annette de Vos tNC. Eigenaar van Keramiek voor buiten. Beschermvrouwe van deze Famous French Ceramic Flowers (uit Frankrijk, bestand tegen vorst, gemaakt voor buiten). Tevens zet ik mij in voor het beheer en behoud van begraafplaatsen cq gedenkplekken.

 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*